Sada je: 10 ruj 2010, 12:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Dragi gosti, dobro nam došli!

Poštovani gosti, dobro došli na Cro Dojave Forum!

Kako bi mogli vidjet cijeli forum, te ga koristit potrebno se PRIJAVIT! Ukoliko nemate registriran korisnički račun, to možete napravit potpuno besplatno! Kliknite ovdje i registrirajte se! Trenutno možete vidjet i čitat samo dio foruma, dok VIP i Super VIP zonu kao gost niste u mogućnosti vidjet.

* Upute kako se registrirat *

VAŽNO!
Ukoliko Vam nakon registracije, i nakon klika na link za aktivaciju, forum izbaci iduću poruku:
"Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u bazi podataka."
Tada ispunite kontakt formu, pošaljite nam Vaš username, i aktivirat ćemo Vam korisnički račun kroz 12h!
~ Kontakt forma ~

Stranica: 4/4. [ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Mišljenja članova S Premium grupe
PostPostano: 02 srp 2010, 08:38 
VIP donator

:clap: :clap: :clap: dečkima iz spremiuma..

PostPostano: 02 srp 2010, 14:26 

evo da i ja kazem pokoju pametnu.... ;)

tek sam prije par dana uzeo SPremium i već sada sam u plusu i to dovoljnom da već sada mogu uzeti jos barem 2 Spremiuma :clap: :clap: :cipsikola: .
drago mi je da sam na vrijeme usao i popravio svoj kućni budžet. Za sada sam jako zadovoljan i nadam se da će tako i ostati. dečki samo naprijed i vjerujem da će biti još puno dobrih parova i puno dobrih koeficijenata. :01: :ajmo:

eto mogu samo reci da i administratori i moderatori ovog foruma mogu biti sretni i zadovoljni svojim radom jer su napravili jako dobru stvar. naravno da se neki članovi izdvajaju svojom kvalitetom analiza no njih nećemo posebno izdvajati jer su svi zajedno jedna velika "obitelj" sa jako dobrim informacijama gdje se svi međusobno nadopunjuju,a to i je cilj, jer jedna osoba nemoze znati bas sve o svemu.........

eto neću više gnjaviti...ljudi sretno i samo naprijed... :cuga15:

PostPostano: 02 srp 2010, 15:48 

uskoro i ja ulazim,evo malo raćunam,mislim da je vrijeme sada uzeti baš kada poćinje pretkola lige prvaka i lige pomalo se bude,ipak dolazi kraj prvenstva,i sve višem želim da sudjelujem u radu foruma.

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
 Stranica: 4/4. [ 48 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  

Linkovi: Interijeri ¤ Adaptacije ¤ Rezultati Uzivo ¤ Funny Sports Videos ¤ Funny Sports Pictures ¤ Kladionice-Kladjenje

Cro Dojave: Kontakt ¤ Webmasteri ¤ Azijski hendikep ¤ Besplatno slanje SMS poruka