BetAdria.com

Sada je: 09 ruj 2010, 06:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Dragi gosti, dobro nam došli!

Poštovani gosti, dobro došli na Cro Dojave Forum!

Kako bi mogli vidjet cijeli forum, te ga koristit potrebno se PRIJAVIT! Ukoliko nemate registriran korisnički račun, to možete napravit potpuno besplatno! Kliknite ovdje i registrirajte se! Trenutno možete vidjet i čitat samo dio foruma, dok VIP i Super VIP zonu kao gost niste u mogućnosti vidjet.

* Upute kako se registrirat *

VAŽNO!
Ukoliko Vam nakon registracije, i nakon klika na link za aktivaciju, forum izbaci iduću poruku:
"Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u bazi podataka."
Tada ispunite kontakt formu, pošaljite nam Vaš username, i aktivirat ćemo Vam korisnički račun kroz 12h!
~ Kontakt forma ~

Stranica: 1/1. [ 9 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Preview: Španjolska - Nizozemska - finale
PostPostano: 10 srp 2010, 16:12 
Super Moderator

slika VS slika
ŠPANJOLSKA - NIZOZEMSKA[/b]

REZULTAT
0 : 0
PRODUŽECI
1 : 0

Datum:
11.07.2010.
Mjesto odigravanja:
Johannesburg
Početak:
20:30

Kvote:
Španjolska: 2,15 (ukupni pobjednik: 1,55)
Nerješeno: 3,10
Nizozemska: 3,10 (ukupni pobjednik: 2,40)

Uvod:
Veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, igra se u Johannesburgu, između aktualnog Europskog prvaka, i po mnogima najbolje reprezentacije svijeta Španjolske, te dobre Nizozemske, predvođenje fantastičnim Sneijderom i Robbenom. Ukoliko rano padne gol, mogla bi to bit prava golijada u finalu.

Španjolska: (o putu Španjolske do finala)
Španjolska je od samog početka bila prvi favorit za osvjanje naslova prvaka. Da ste na samom početku natjecanja odigrali 100kn na njihovo osvajanje, u ovoj utakmici bi čekali potencijalnih 500kn, jer kvota na osvajanje Španjolaca je bila 5,00, te je to ujedno bila i najmanja kvota na nekog (5,50 Brazil).

Španjolci su u skupini imali Švicarsku, Honduras te Čile, te su očekivano bili glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta. Mnogi su očekivali svih 9 bodova, ali nije išlo baš tako glatko. Već u prvom kolu, protiv Švicarske su izgubili 1-0, i tada su već neki počeli gubit nadu u njih, jer je to bio velik šok. Nakon "samo" 2-0 pobjede protiv Hondurasa, svi su molili Boga da Španjolci pobjede Čile, jer im je visio prolaz dalje. Španjolci su tu utakmicu dobili 2-1 i sretno završili skupinu kao prvoplasirani.

Zahvaljujući prvom mjestu, Španjolci su izbjegli (tada) po mnogima "finale prije finala" protiv Brazila. Išli su na Portugal, koji su "sretno" pobjedili 1-0, i to golom iz zaleđa. C.Ronaldo, najbolji igrač Portugala je rekao kako bi Portugal pobjedio Španjolce, da izbornik nije bio "curica" te se branio protiv Španjolaca.

Nakon te pobjede, išli su na Paragvaj u četvrtfinalu, gdje su opet pobjedili 1-0, i to opet golom iz zaleđa, a strijelac je kao i protiv Portugala bio David Villa. Tu utakmicu su obilježila dva nerealizirana penala. Prvo je penal bio za Paragvaj, koji je obranio Casillas. Da bi potom Španjolci imali pobjedu u nogama, i iz prve je zabio Xabi Alonso. No sudac je taj penal poništio i nakon ponovnog izvođenja, Alonso više nije bio toliko siguran. Ipak, do kraja je Villa uspio opet zabit, po mnogima, također iz čudnih okolnosti.

U polufinalu je Španjolska igrala veliku utakmicu protiv Njemačke, koja je prije toga izbacila Englesku i Argentinu. I kada su se neki uplašili da bi Španjolci mogli ispast, čak je i njemačka hobotnica Paul prognozirala i pogodila da u finale idu Španjolci. Španjolci su u tom susretu pružili najbolju partiju na SP, gdje su u potpunosti kontrolirali susret i pobjedili Njemce 1-0.

Nizozemska: (o Nizozemskom putu do finala)
Mnogi stručnjaci prognozeri, i oni koji stručnjaci nisu, ali prognozeri jesu, jednoglasno su najavili da bi Nizozemci mogli bit iznenađenje ovog SP-a. I bili su u pravu... Nizozemska je u prilici da prvi put u povjesti digne pehar Svjetskog prvaka.

U skupinama Nizozemci su imali "manje" nogometne zemlje, te su stoga oni bili prvi favoriti skupine. Igrali su utakmice protiv Danske, Japana i Kameruna. Prvu utakmicu, onu protiv Danaca, pobjedili su 2-0. Nakon toga su s puno muke upisali nova tri boda protiv Japana pobjedom 1-0, da bi zatim pobjedili i Kamerun 2-1, te skupinu prošli sa maksimalnih 9 bodova.

Prvim mjestom u skupini, dobili su "lagan" zadatak u osmini finala. Slovaci, koji su gajili nadu nakon pobjede nad Italijom, nisu bili dostojan protivnik Nizozemskoj, koja je pobjedila 2-1, iako su imali do 90. minute 2-0 kada su primili gol za 2-1 iz penala.

U četvrfinalu su se susreli sa Brazilom, drugim favoritom SP-a. I kada su mnogi predviđali ispadanje "Oranja", Nizozemci su pokazali jačinu i okrenuli 0-1 s poluvremena u 2-1 na krilima Sneijdera i Robbena.

Pobjedom protiv Brazila, samopouzdanje u momčadi je naraslo, te su nakon toga išli na Urugvaj. Poveli su fantastičnim golom za 1-0, no ubrzo je također lijepim pogotkom poravnao Forlan. No Nizozemci su u kratkom vremenu otišli na +2, odnosno 3-1, da bi do kraja Urugvaj uspio samo smanjit na 3-2 i napravit pritisak, ali bez učinka...

Međusobni omjer:
Ove dvije momčadi nemaju veliku povjest, jer igrali su međusobno tek 4 puta. Prvo su se dva put susreli 1983. godine, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 1984. godine. Tada je prvi susret, igran u Španjolskoj, domaćin bio bolji sa 2-1, da bi u uzvratu, također domaćin bio bolji, odnosno, pobjedila je Nizozemska 1-0. Nakon toga, Nizozemsci i Španjolci igrali su dva puta prijateljsku utakmicu. 2000. godine, Nizozemska je kao gost bila bolja sa 1-2, da bi dvije godine kasnije (2002.), kao domaćin također pobjedila, ali ovoga puta 1-0. Sve u svemu, 3-1 za Nizozemce!

Predviđanje:
Mnogi u ovom susretu vide Španjolce kao prvake, jer stvarno su moćni. No meni jednostavno nije jasno kako tako podcjenit nekoga u finalu. Kvote nisu realne, pa je stoga dobro probat x2 odigrat, koji se cijeni jednako kao i da Španjolci osvajaju (1,55). Ja ću svakako probat i odigrat da Nizozemci osvajaju jer sam jednostavno impresioniran Sneijderom i Robbenom, te mi je ta momčad trenutno draža nego Španjolska koja se provlačila golovima Ville iz zaleđa.
Pobjednik: Nizozemska 2,40 (Super Sport)

BadBlueBoysi: I život navijača je život; Hoćemo istinu! ~ Funcuti: RH MUP - EX YU MILICIJA ~ Demoni: O ranjenom navijaču malo se priča, zar je život postao sića? ~ Gademzi: Sloboda navijačima! ~ Torcida: Mario Galić drži se! ~ Melbourne Croatia Fans: Galiću nema predaje! ~ Ultras Vinkovci: Baklja nije metak! ~ Ultras Mostar: Mario izdrži! ~ Armada: Kršenje ljudskih prava, pa i navijaČA, u normalnim državama ostavkama se plaĆA! Mario Galić - Nedaj se! ~ Tornado Zadar: Mario Galić Tornado je uz tebe! ~ Viole Maribor: Istina za Maria!

Naslov: Re: Preview: Španjolska - Nizozemska - finale
PostPostano: 10 srp 2010, 18:03 
VIP

u predvidjanjima nisi stavio predvidjanje hobotnice :lol: ,kaze spancima pehar i ja bi volio da tako bude,holandiju nepodnosim ,ajmo furija :clap: :ajmo: :ajmo:

Maj:|Odigrano: 3 |Pogođeno: 3|Void: 0 |Promašeno: 0 | Postotak: 100% | Profit: 11,1| Yield: 74% trebam update...:S

PostPostano: 10 srp 2010, 19:24 
VIP

nije za ozbiljnu analizu

u Kini se pojavio forum u kojem je lik predvidio finale Shpanija - Holandija josh 13.06.2010
predvidio je pobjedu Shpanije 2:1 a go za Holandiju postize Shnajder
posle te poruke je 215 000 poruka pa teshko da je laziran datum

ono shto daje posebnu draz prognozi je to shto je lik napisao da dolazi iz buducnosti i da mu je ovo prvo obracanje da bi ga ljudi shvatili za ozbiljno, za sledece poruke koje ce slati

tako da i Azija ima svoga Paula :D

da budem iskren , morao sam staviti na tu prognozu par eura , mada navijam za Holandiju

1 11/07/2010 Holland v Spain
(Anytime Scorecast) Wesley Sneijder to score anytime and Spain 2-1 41.00 None To Run

navijacu da je promashio pobjednika 8)

PostPostano: 11 srp 2010, 10:13 

2-0 za Spaniju...

PostPostano: 11 srp 2010, 11:32 

Masha to mi se svigja sto si reko i igram 2:1 tacan rezultat :)

PostPostano: 11 srp 2010, 12:01 

stef_mrcina ja kako sto znam do sada tradicija kaže da su mečevi ove dve ekipe uvek bili neizvesni. Holandija ima 4 pobede, tj. trijumf više od Španaca, a jedan meč je završen nerešenim rezultatom.

PostPostano: 11 srp 2010, 18:20 

Španija - Holandija 2:1
:01:

PostPostano: 11 srp 2010, 23:42 
VIP

misimovic je napisao/la:
u predvidjanjima nisi stavio predvidjanje hobotnice :lol: ,kaze spancima pehar i ja bi volio da tako bude,holandiju nepodnosim ,ajmo furija :clap: :ajmo: :ajmo:

:cuga15:

Maj:|Odigrano: 3 |Pogođeno: 3|Void: 0 |Promašeno: 0 | Postotak: 100% | Profit: 11,1| Yield: 74% trebam update...:S

PostPostano: 12 srp 2010, 12:25 
Super Moderator

Tipster23 je napisao/la:
stef_mrcina ja kako sto znam do sada tradicija kaže da su mečevi ove dve ekipe uvek bili neizvesni. Holandija ima 4 pobede, tj. trijumf više od Španaca, a jedan meč je završen nerešenim rezultatom.

Baš mi je drago da neko i čita sve što ja pišem u ovima najavama :up:

Ovo šta si napomenuo je točno... Ja sam samo na Soccerwayju našao gore navedene međusobne susrete, iako nisu to svi, jer jučer je Željko Vela na HRT-u dok je komentirao susret puno više susreta spomenuo (sada ne znam koliko točno).

BadBlueBoysi: I život navijača je život; Hoćemo istinu! ~ Funcuti: RH MUP - EX YU MILICIJA ~ Demoni: O ranjenom navijaču malo se priča, zar je život postao sića? ~ Gademzi: Sloboda navijačima! ~ Torcida: Mario Galić drži se! ~ Melbourne Croatia Fans: Galiću nema predaje! ~ Ultras Vinkovci: Baklja nije metak! ~ Ultras Mostar: Mario izdrži! ~ Armada: Kršenje ljudskih prava, pa i navijaČA, u normalnim državama ostavkama se plaĆA! Mario Galić - Nedaj se! ~ Tornado Zadar: Mario Galić Tornado je uz tebe! ~ Viole Maribor: Istina za Maria!

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
 Stranica: 1/1. [ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  

BetAdria.com

Linkovi: Interijeri ¤ Adaptacije ¤ Rezultati Uzivo ¤ Funny Sports Videos ¤ Funny Sports Pictures ¤ Kladionice-Kladjenje

Cro Dojave: Kontakt ¤ Webmasteri ¤ Azijski hendikep ¤ Besplatno slanje SMS poruka